UA / RU
Підтримати ZN.ua

Армія РФ обстріляла три райони Харківської області: є загиблі та поранений

Пошкоджено будинки та автомобілі.

Російська армія за минулу добу завдала ударів по прикордонних та прифронтових населених пунктах Харківського, Ізюмського та Куп’янського районів Харківської області. Є жертви та постраждалий, розповів голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

У селі Ізюмське внаслідок російських ударів спалахнула будівля школи, загинув 35-річний місцевий житель. У селі Чернещина через скидання росіянами керованої авіаційної бомби пошкоджено літню кухню та приватний житловий будинок.

Читайте також: Обстріли Харківщини за добу: постраждали восьмеро людей, пошкоджено та зруйновано будинки й господарчі споруди

У Харкові внаслідок авіаудару сталася пожежа на площі 50 квадратних метрів. У Куп’янську FPV-дрон влучив у автомобіль, 37-річний чоловік дістав поранення. У селі Першотравневе через російські обстріли спалахнула пожежа у приватному будинку — загинув 55-річний чоловік.

Раніше повідомлялося, що армія РФ ударила з авіації по цивільній інфраструктурі села Одноробівка Харківської області. Унаслідок цього жінки віком 49 та 59 років дістали гостру реакцію на стрес.