UA / RU
Підтримати ZN.ua

9 вересня росіяни запустили по Україні чотири ракети – Генштаб

Ворог також завдав 97 авіаударів по 35-ти населених пунктах країни.

Протягом минулої доби, 9 вересня, росіяни завдали по позиціях українських підрозділів та населених пунктах країни чотири ракетних удари. Про це Генеральний штаб ЗСУ повідомив у своєму ранковому зведенні, яке опублікував у Facebook.

Тут кажуть, що вчора ворог також завдав 97 авіаударів, зокрема, скинув 130 КАБ. Крім цього, здійснив 4916 обстрілів, з них 195 - із реактивних систем залпового вогню.

Читайте також: В Херсонській та Миколаївській областях на тлі дронової атаки пролунали вибухи

Агресор завдавав авіаударів у районах населених пунктів Павлівка, Білопілля, Годунівка, Куп’янськ, Загризове, Пустогород, Галаганівка, Харків, Білокриничне, Твердохлібове, Щурове, Стельмахівка, Курилівка, Краматорськ, Предтечине, Диліївка, Торецьк, Пантелеймонівка, Олександропіль, Селідове, Курахівка, Трудове, Водяне, Вугледар, Катеринівка, Богоявленка, Новоукраїнка, Оріхів, Степногірськ, Лук’янівське, Новоандріївка, Кам’янське, Новоданилівка, Лугівське та Білогір’я.

Читайте також: На Черкащині пролунали вибухи, "шахеди" атакували Умань та Канів

Водночас минулої доби авіація, ракетні війська та артилерія Сил оборони завдали 13 ударів по районах зосередження особового складу і військової техніки росіян, а також уразили п’ять їхніх артилерійських систем.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 10 вересня, близько четвертої години ранку у Києві пролунали вибухи - на підступах до столиці спрацювала ППО.