UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Румунії знайшли нові уламки дронів, які могли впасти під час липневих ударів РФ по Україні

Румунські фахівці провели дослідження в районі поблизу міста Періправа в повіті Тулча. 

Сили Міністерства національної оборони Румунії продовжують пошук фрагментів безпілотників, які могли впасти наприкінці липня після атак російських військ по інфраструктурі в Україні. Румунські військові та правоохоронці у вівторок, 20 серпня, виявили нові фрагменти безпілотників, повідомило Міністерство оборони Румунії.

Зазначається, що румунські фахівці провели дослідження в районі поблизу міста Періправа в повіті Тулча. 

“Слідча група зібрала докази з місця події для проведення експертизи відповідно до правових процедур. Місце події знаходиться в болотистій місцевості, за межами населених пунктів, без пошкодження елементів інфраструктури”, – розповіли у військовому відомстві Румунії.

Читайте також: У Румунії виявили нові уламки російських дронів

Як уточнили у Міністерстві національної оборони Румунії, вони інформували та інформують структури НАТО про ситуацію, що склалася внаслідок обстрілів РФ.

Нагадаємо, 31 липня працівники Міноборони Румунії знайшли фрагменти безпілотників, які впали перед цим на березі Дунаю після російських атак на цивільні об'єкти та портову інфраструктуру в Україні. Всі райони, де фіксували падіння фрагментів безпілотників, вже оглянуті, і наразі елементи виявлені в околицях Плауру і Періправи в повіті Тулча.