UA / RU
Підтримати ZN.ua

4 лютого росіяни сконцентрували авіаудари лише на двох областях – Генштаб знає, яку тепер бомблять найбільше

Під артилерійським вогнем опинилися понад 150 українських сіл та містечок.

4 лютого росіяни завдали Україні ракетного та 43 авіаційних ударів, 51 раз обстріляли з реактивних систем залпового вогню позиції наших військ і цивільні об’єкти нашої держави. Про це Генеральний штаб Збройних Сил України повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Читайте також: Росіяни обстріляли Сумщину з гармат та мінометів, застосували також FPV-дрони – ОВА

Авіаційні удари росіяни вчора сконцентрували тільки на двох областях – Донецькій та Харківській, де атакували 19 сіл та містечок. Переважна частина ударів – 15 – припала на Харківщину. Під артилерійським вогнем опинилися понад 150 населених пунктів дев’яти українських регіонів.

Читайте також: Росіяни атакують Україну балістикою, на Донеччині пролунали вибухи

Водночас Генштаб інформує, що протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по п’яти районах зосередження особового складу росіян.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 5 лютого, починаючи з першої години ночі, росіяни активно атакували Харківщину керованими авіабомбами, під ударом перебував Куп'янський район.