UA / RU
Підтримати ZN.ua

28 лютого від російських авіабомб на Харківщині загинуло чотири людини, серед них – шестирічна дівчинка: ОВА

Всі жертви – у Куп’янського районі.

Вчора, 28 лютого, о 13:40 в м. Куп‘янськ Харківської області внаслідок обстрілу ворожими авіабомбами було зруйновано церкву та житловий будинок. Пошкоджено кафе, 16 житлових будинків. Загинули дві людини. Травми отримали 5 осіб. Про це повідомив у Telegram начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Він також поінформував, що о 16:50 28 лютого росіяни запустили авіабомби по вокзалу в селищі Великий Бурлук Куп’янського району. Внаслідок обстрілу загинули  48-річний чоловік та шестирічна дівчинка, його онука. Мати дівчинки зазнала важких травм, їй надається меддопомога.

Читайте також: Для удару по Сумщині росіяни застосували РСЗВ, БПЛА та авіаракети, обстріли поширилися вглиб регіону – ОВА

Загалом вчора артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Западне, Синьківка, Іванівка, Котлярівка та ін. Авіаударів росіяни завдали населеним пунктам Плоске, Бударки, Варварівка, Куп’янськ, Синьківка, Кислівка та Великий Бурлук.

Раніше повідомлялося, що вчора, 28 лютого, під час російських обстрілів Херсонщини одна людина загинула, ще дві дістали поранення.