UA / RU
Підтримати ZN.ua

26 лютого росіяни атакували майже сто разів – у Генштабі кажуть, де вороги намагалися прорвати оборону

На мар’їнському напрямку загарбники атакували 25 разів.

26 лютого на всіх ділянках фронту було зафіксовано 96 бойових зіткнень. Про це Генеральний штаб Збройних Сил України повідомив на своїй сторінці у Facebook.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на куп’янському напрямку сили оборони відбили 2 атаки росіян в районах населених пунктів Іванівка і Табаївка та ще 20 ворожих штурмів в районі населеного пункту Синьківка Харківської області. На лиманському напрямку наші воїни відбили 6 ворожих атак в районі населеного пункту Терни Донецької області. На бахмутському напрямку, силами оборони відбито 9 атак ворога в районах населених пунктів Іванівське та Кліщіївка Донецької області.

Читайте також: ЗСУ взяли за тиждень у полон понад 30 російських військових на одному з напрямків

В зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” на авдіївському напрямку наші захисники відбили 19 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Сєверне, Первомайське та Невельське Донецької області. На мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати ворога в районі Новомихайлівки Донецької області, де ворог 25 разів намагався прорвати оборону наших військ. Крім того, наші захисникіи відбили 8 атак росіян в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка та Побєда Донецької області. На запорізькому напрямку сили оборони відбили 6 атак противника в районі населеного пункту Роботине Запорізької області.

Читайте також: ЗСУ відійшли від села Ласточкине, що поблизу Авдіївки: карта

В зоні відповідальності ОСУВ “Одеса” на лівобережжі Дніпра росіяни здійснили два безуспішних штурми.

Раніше повідомлялося, що на авдіївському напрямку росіяни окупували Степове та Сєверне, а також просунулися біля Орлівки, Бердичів та Тоненького.