UA / RU
Підтримати ZN.ua

2 листопада росіяни за підтримки авіація намагалися замкнути кільце довкола Авдіївки – Генштаб

При цьому вони не полишають спроб повернути собі Кліщіївку та Роботине.

2 листопада на всіх ділянках фронту відбулося 50 бойових зіткнень. Про це Генеральний штаб Збройних Сил України повідомив на своїй сторінці у Facebook.

В зоні відповідальності Оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) “Хортиця” на куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районі Синьківки, Петропавлівки та Іванівки Харківської області. Тут наші захисники відбили близько 10 атак противника. На бахмутському напрямку ворог безуспішно намагався повернути собі втрачені позиції в районах Кліщіївки та Андріївки, де наші захисники відбили ще близько 10 атак. Крім того росіяни вели безуспішні штурмові дії біля Південного Донецької області.

Читайте також: Прикордонники показали, як нищать росіян під Бахмутом просто в окопах: втекти не встиг ніхто

В зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” росіяни за підтримки авіації не полишають спроб оточити Авдіївку, але наші воїни стійко тримають оборону, завдаючи ворогу значних втрат.

Безуспішними були наступальні дії російських військ в районах населених пунктів Степове, Тоненьке, Сєверне, Первомайське Донецької області. Тут наші захисники відбили близько 10 атак ворога.

На мар’їнському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області. Тут українські воїни відбили понад 20 атак ворога.

На шахтарському напрямку наші захисники відбили атаки противника поблизу Пречистівки та Старомайорського Донецької області.

Читайте також: ЗСУ приземлили ще один штурмовик на таврійському напрямку – Тарнавський

На запорізькому напрямку ворог безуспішно намагався відновити втрачене положення біля Роботиного Запорізької області.

Раніше у ЗСУ заявили про зменшення кількості штурмів росіян біля Авдіївки.