UA / RU
Підтримати ZN.ua

18 березня росіяни за підтримки авіації намагалися прорвати оборону ЗСУ на кількох напрямках – Генштаб

Загалом вчора було зафіксовано 61 бойове зіткнення.

18 березня на всіх ділянках фронту було зафіксовано 61 бойове зіткнення. Про це Генеральний штаб Збройних Сил України повідомив на своїй сторінці у Facebook.

На новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки, Водяного та Урожайного Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, 25 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 9 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке та Невельське Донецької області.

Читайте також: Росіяни захопили ще одне село на авдіївському напрямку – що далі: карта

На куп’янському напрямку ворог здійснив 3 безуспішних штурми позицій Сил оборони в районі населеного пункту Синьківка Харківської області.

На лиманському напрямку наші воїни відбили 4 атаки росіян в районі населеного пункту Терни Донецької області, де ворог намагався прорвати оборону наших військ.

На бахмутському напрямку нашими захисниками відбито 7 атак противника в районах населених пунктів Іванівське, Кліщіївка та Андріївка Донецької області.

На херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Протягом минулої доби він тричі 3 штурмував позиції наших військ.

На оріхівському напрямку ворог 9 разів атакував позиції наших захисників в районах населених пунктів Старомайорське Донецької області та Роботине Запорізької області.

Раніше повідомлялося, що під час боїв на заході Запорізької області війська РФ захопили половину села Роботине.