UA / RU
Підтримати ZN.ua

15 лютого ППО збила керовану авіаційну ракету Х-59 – Генштаб

Загалом авіація та ракетні підрозділи знищили 19 військових об’єктів агресора.

15 лютого авіація Сил оборони завдала ударів по 12-ти районах зосередження особового складу, озброєння і військової техніки російських військ. Про це Генеральний штаб Збройних Сил України повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Ще три таких ворожих скупчення уразили підрозділи ракетних військ ЗСУ. Позатим українські ракетники знищили пункт управління, артилерійський засіб, склад боєприпасів та радіолокаційну станцію росіян.

Читайте також: Втрати армії РФ у війні проти України перевищили 400 тисяч особового складу — Генштаб ЗСУ

Крім того, наприкінці минулої доби силами та засобами протиповітряної оборони України було знищено одну керовану авіаційну ракету Х-59.

Водночас минулої доби авіаційних ударів зазнали Охрімівка, Мала Вовча, Нестерне, Бударки, Чорне, Колодязне та Іванівка Харківської області; Стельмахівка, Новолюбівка та Білогорівка Луганської області, Терни, Новосадове, Іванівське, Часів Яр, Костянтинівка, Кліщіївка, Нью-Йорк, Авдіївка, Новоселівка Перша, Очеретине, Бердичі, Орлівка, Ласточкине, Георгіївка, Водяне, Шевченко та Старомайорське Донецької області; а також Новодарівка Запорізької області.

Раніше повідомлялося, що на межі діб 15 та 16 лютого, близько опівночі, росіяни атакували Полтавщину та Харківщину авіаракетами, в обох регіонах пролунали вибухи.