UA / RU
Підтримати ZN.ua

14 березня росіяни за підтримки авіації намагалися прорвати оборону ЗСУ на двох напрямках – Генштаб

На куп’янському напрямку загарбники знову взяли паузу.

14 березня на всіх ділянках фронту було зафіксовано 76 бойових зіткнень. Про це Генеральний штаб Збройних Сил України повідомив на своїй сторінці у Facebook.

В зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” на авдіївському напрямку наші захисники відбили 20 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке та Первомайське Донецької області. На новопавлівському напрямку сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки та Водяного Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, 24 рази намагався прорвати оборону наших військ. На оріхівському напрямку ворог 7 разів атакував позиції наших захисників в районах Старомайорського Донецької області, Роботиного та західніше Вербового Запорізької області.

Читайте також: Стабілізувати ситуацію на фронті повинні ротація та заміна частин "на нулі". Процес вже запущено — головнокомандувач ЗСУ

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на лиманському напрямку нашими воїнами відбито 16 атак противника в районах населених пунктів Терни, Ямполівка, Роздолівка Донецької області та Білогорівка Луганської області, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону наших військ. На бахмутському напрямку силами оборони відбито 5 атак противника в районах Богданівки, Іванівського та Кліщіївки Донецької області.

Читайте також: У ЗСУ розповіли про стратегічну ціль армії РФ на східному напрямку: карта

В зоні відповідальності ОСУВ “Одеса” на лівобережжі Дніпра росіяни здійснили безуспішний штурм.

Раніше британська розвідка  інформувала, що нині РФ сповільнила темпи наступу, але відновлюватиме сили.