UA / RU
Підтримати ZN.ua

11 лютого кількість бойових зіткнень на всіх напрямках сягнула сотні – Генштаб

Найгарячіше на авдіївському, бахмутському та мар’їнському напрямках.

11 лютого на всіх ділянках фронту було зафіксовано 100 бойових зіткнень. Про це Генеральний штаб Збройних Сил України повідомив на своїй сторінці у Facebook.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на куп’янському напрямку наші захисники відбили 2 атаки ворога біля Іванівки та Табаївки Харківської області. На лиманському напрямку українські воїни відбили 3 атаки окупантів в районі Білогорівки Луганської області. На бахмутському напрямку Силами оборони відбито 19 атак росіян поблизу Богданівки, Іванівського, Кліщіївки та Андріївки Донецької області.

Читайте також: У ЗСУ назвали найголовнішу ціль армії РФ на куп’янському напрямку

В зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” на авдіївському напрямку українські захисники протягом минулої доби відбили 23 атаки ворога в районі Авдіївки та ще 18 атак південніше Тоненького та поблизу Первомайського і Невельського Донецької області. На мар’їнському напрямку українські воїни продовжують стримувати противника неподалік Красногорівки, Георгіївки, Побєди та Новомихайлівки Донецької області, де буловідбито 32 атаки.

Читайте також: РФ прагне якнайшвидше захопити Авдіївку та Новомихайлівку — Тарнавський

На новопавлівському напрямку наші захисники відбили атаку ворога північніше Приютного Запорізької області. На запорізькому напрямку Силами оборони відбито атаку ворога в районі Роботиного Запорізької області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Одеса” на лівобережжі Дніпра росіяни вчора провели тільки одну атаку – без успіху.

Раніше повідомлялося, що під Авдіївкою росіяни просуваються відразу у кількох напрямках і намагаються перекрити головний шлях на місто.