UA / RU
Підтримати ZN.ua

10 лютого росіяни завдали Україні три ракетних та 64 авіаційних удари – Генштаб

Під артилерійським вогнем опинилися понад сто українських сіл та містечок.

10 лютого росіяни завдали Україні три ракетних та 64 авіаційних удари, 93 рази обстріляли з реактивних систем залпового вогню позиції наших військ і цивільні об’єкти нашої держави. Про це Генеральний штаб Збройних Сил України повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні будинки, а також інша цивільна інфраструктура.

Читайте також: Внаслідок російських обстрілів на Херсонщині одна людина загинула, ще одна — дістала поранення 

Під артилерійським вогнем опинилися понад 100 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей.

Раніше повідомлялося, що в ніч на 11 лютого, у Дніпровському районі міста Дніпро через уламки дронів виникла пожежа, поранення дістав 39-річний чоловік. Крім того у Дніпропетровській області три обстріли з важкої артилерії пережила Нікопольщина, загарбники били по Мирівській і Марганецькій громадах. Внаслідок ворожих ударів пошкоджені два приватні будинки та газопровід.