UA / RU
Підтримати ZN.ua

1 липня росіяни завдали Україні одного ракетного та 27 авіаційних ударів – Генштаб

Українська авіація 13 разів вдарила по наземних цілях ворога.

Сьогодні, в ніч проти 2 липня, росіяни завдали чергового ракетно-авіаційного удару по Україні.  Деталізовану інформацію про цю атаку Генеральний штаб ЗСУ пообіцяв оприлюднити згодом, натомість на своїй сторінці у Facebook він розповів про вчорашні ворожі напади.

Протягом минулої доби ворог завдав одного ракетного та 27 авіаційних ударів, здійснив близько 80 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Читайте також: Росіяни атакували східні регіони України балістичними ракетами

Тим часом авіація сил оборони за минулу добу завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу противника, два - по зенітно-ракетних комплексах та один - по пункту управління ворога.

 Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили пункт управління, чотири райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника, склад боєприпасів, 27 артилерійських засобів на вогневих позиціях, засіб протиповітряної оборони, дві станції РЕБ та ще один важливий об’єкт ворога.

 Раніше повідомлялося, що в ніч проти 2 липня, близько опівночі, росіяни атакували безпілотниками Херсонську та Миколаївську області.