UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Звичайно" я хочу дебатів з Волзом — Венс

Волз також висловив готовність до дебатів із Венсом.

Сенатор Джей Ді Венс, кандидат на посаду віцепрезидента від Республіканської партії в США, сказав, що "звичайно" хоче дебатувати з кандидатом у віцепрезиденти від Демократичної партії, губернатором штату Міннесота Тімом Волзом, пише газета The Hill.

"Я хочу дебатувати з Тімом Волзом. Я вважаю, що це важливо, і я думаю, що ці дебати продемонструють дуже фундаментальну відмінність між командою Трампа-Венса і нашою опозицією", — сказав Венс.

Венс неодноразово критикував демократів за те, що вони досі не зустрілися зі ЗМІ для проведення офіційного інтерв'ю після того, як президент Байден зняв свою кандидатуру з перегонів. На своєму першому мітингу з Гарріс на цьому тижні Волз сказав, що він "не може дочекатися дебатів з ним", маючи на увазі Венса.

Читайте також: Чому Камала Гарріс обрала Тіма Волза на посаду віцепрезидента? — Politico

Раніше Politico розповіло в чому відрізняються погляди Венса та Волза. Контраст у світоглядах двох кандидатів у віцепрезиденти США, демократа Тіма Волза і республіканця Джей Ді Венса можна побачити у ставленні до суперечливого прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана. Волз вказує на недемократичний характер управління Орбана, а для Джей Ді Венса він — взірець для наслідування.