UA / RU
Підтримати ZN.ua

Вибір Венса на посаду віцепрезидента вказує на бажання Трампа продовжувати боротьбу за свої погляди й цілі — The Hill

Венс буде відстоювати те, що цікавить Трампа.

Вибір Дональдом Трампом Джей Ді Венса на посаду віцепрезидента був абсолютно "трампівським" рішенням. Це також підсилює стандартну позицію Трампа, яка полягає в тому, що він завжди наступає і прагне конфронтації, зазначає Метт К. Льюїс, автор думок у газеті The Hill.

Одразу після замаху на життя Трампа Венс зробив зухвалу, безвідповідальну і необґрунтовану заяву про те, що риторика кампанії Байдена "безпосередньо призвела до замаху на Трампа". 

Читайте також: Що насправді думає кандидат на пост віцепрезидента від республіканців про Європу? — Politico

"Вибір Трампом Венса говорить вам все, що вам потрібно знати про прагнення Трампа до "єдності" — якщо тільки це слово не означає просто "погоджуватися з Трампом". Вибір Венса на посаду віцепрезидента також свідчить про те, як Трамп досяг успіху, виходячи за межі традиційної політичної мудрості", — вважає автор думок.

Очевидно, що Венс вдаватиметься до агресивної політики під час передвиборчої кампанії. Він буде супротивником для віцепрезидента від демократів Камали Гарріс, коли вони зустрінуться на сцені дебатів. І якщо Трамп поверне собі президентське крісло, Венс продовжить боротьбу на посаді віцепрезидента. Більше того, він боротиметься за те, що хвилює Трампа.

Читайте також: Байден назвав Венса «клоном» Трампа

Раніше ми повідомляли про заяви Венса про Україну. Він один із тих республіканців, які вимагали від Білого дому припинити військову та фінансову допомогу Україні, а також вважає, що Київ має поступитися частиною територій на користь Росії. Крім того, у Європі панікують через союз Трампа та Венса. Адже він критикує ЄС за залежність від США у сфері військових витрат.