UA / RU
Підтримати ZN.ua

«Важке, але сильне рішення» – Зеленський відреагував на те, що Байден вирішив зняти свою кандидатуру на виборах президента США

Україна вдячна президенту Байдену за його непохитну підтримку боротьби нашої країни за свободу.

Рішення президента США Джо Байдена зняти свою кандидатуру на наступних президентських перегонах є «важким, але сильним». Таку оцінку діям американського лідера дав президент України Володимир Зеленський. Про це він написав у мережі X ( колишній Twitter).

«За останні роки було прийнято багато сильних рішень, які запам'ятаються як сміливі кроки, що їх зробив президент Байден у відповідь на складні часи», – пише Зеленський. – «І ми поважаємо його сьогоднішнє важке, але сильне рішення».

Читайте також: Байден підтримав Гарріс як кандидатку від демократів на вибори у США

Володимир Зеленський каже, що Україна вдячна Президенту Байдену за його непохитну підтримку боротьби нашої країни за свободу, яка разом із сильною двопартійною підтримкою у Сполучених Штатах була й залишається критично важливою.

«Він підтримав нашу країну в найдраматичніший момент в історії, допоміг нам запобігти путінській окупації нашої країни і продовжує підтримувати нас протягом всієї цієї жахливої війни», – назвав головні заслуги Байдена перед Україною президент Зеленський і зауважив, що нинішня ситуація в Україні та всій Європі є не менш складною. Президент України висловив сподівання, що подальше сильне лідерство Америки «не дасть російському злу досягти успіху чи результатів своєї агресії».

Раніше повідомлялося, що президент США Джо Байден, який був кандидатом від Демократичної партії на наступних виборах президента, зняв свою кандидатуру