UA / RU
Підтримати ZN.ua

Україна виграє цю війну – Байден

Лідер США запевнив нашу державу у продовженні підтримки з боку Штатів.

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден заявив, що Україна переможе у війні, а Вашингтон продовжить надавати допомогу Києву. Про це він написав у своєму Twitter.

Байден розмістив короткий відеоролик про переговори з президентом України Володимиром Зеленським, у якому він підтвердив намір підтримувати нашу державу на її євроатлантичному шляху.

"Україна виграє цю війну. І Сполучені Штати продовжуватимуть стояти поруч із ними на кожному кроці", – наголосив президент США.

Читайте також: Постачання зброї Україні у 2025 році під загрозою — Bloomberg

У четвер, 26 вересня, Зеленський зустрівся з Джо Байденом у Білому домі та презентував свій план перемоги України. Також він показав його кандидатам у президенти: демократці Камалі Гарріс та республіканцю Дональду Трампу.

Візит президента України Володимира Зеленського до США набув неочікуваної траєкторії. Україна опинилася в центрі дипломатичного скандалу. Ба гірше — вона потрапила в пастку американських виборчих перегонів, чого варто було категорично уникати за всяку ціну. Докладніше про це читайте у статті Петра Герасименка "Як і чому Зеленський потрапив у пастку в США".