UA / RU
Підтримати ZN.ua

У другу річницю визволення Бучі від російських військ я побачила надію, незламний дух і стійкість українського народу – Брінк

Представниця США, зокрема, відвідала два підприємства, якими керують жінки, котрі не лише пережили російську окупацію, а й розширилися завдяки допомозі США.

Посол США в Україні Бріджит Брінк з нагоди другою річниці визволення Бучі від російських загарбників заявила, що побачила "надію, незламний дух і стійкість українського народу". Про це йдеться в офіційному Telegram посольства США в Україні.

"У другу річницю визволення Бучі від російських військ я побачила надію, незламний дух і стійкість українського народу", – зазначається у дописі.

"У Бучі я відвідала два підприємства, якими керують жінки, котрі не лише пережили російську окупацію, а й розширилися завдяки допомозі США. Я зустрілася з мером Федоруком і побачила передані нами генератори та мобільну електростанцію, які забезпечать електроенергією 50 000 жителів міста", – додала пані посол.

Читайте також: Дані про загиблих у Бучі досі неостаточні – Нацполіція

Раніше Президентка Молдови Майя Санду з нагоди другою річниці визволення Бучі, заявляла, що саме звільнення цього міста на Київщині відкрило світу російські воєнні злочини.