UA / RU
Підтримати ZN.ua

Трамп випереджає Гарріс на 1% у новому опитуванні 

Результат виборів залишається непередбачуваним.

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп випереджає свою демократичну суперницю Камалу Гарріс на 1% у новому загальнонаціональному опитуванні, проведеному NYT та Сієнським коледжем, повідомляє Bloomberg.

Читайте також: Штаб Гарріс побоюється, що віцепрезидент буде “скута” правилами дебатів з Трампом — Politico

Результати опитування показали підтримку Трампа на рівні 48% проти 47% у Гарріс. 56% зареєстрованих виборців вважають, що Трамп краще впорається з економікою, в той час як 51% - оцінюють поточні економічні умови як погані.

Також 28% респондентів переконані, що їм потрібно знати більше про Гарріс, яка стала кандидатом від Демократичної партії, коли президент Джо Байден у липні вийшов із виборчих перегонів. 

Водночас опитування показало невелику перевагу в ентузіазмі щодо голосування серед демократів: 91% заявили, що вони з ентузіазмом збираються голосувати, тоді як подібну думку висловили 85% республіканців.

Опитування 1 695 зареєстрованих виборців проводилося телефоном 3-6 вересня. Похибка становить 3%.

Читайте також: Трамп відреагував на заяву Мін'юста про втручання у вибори: “Що вам далася та нещасна Росія!”

Повідомлялося, що середні показники опитувань свідчать про напружену боротьбу в ключових штатах, які вирішать долю виборів, — жоден із кандидатів поки не має вирішальної переваги.