UA / RU
Підтримати ZN.ua

Трамп відреагував на обрання Волза на посаду віцепрезидента від демократів: "шокуючий" вибір

Трамп вважає Волза "слабким" в питаннях імміграції.

Колишній президент США Дональд Трамп відреагував на рішення Камали Гарріс призначити своїм віцепрезидентом Тіма Волза у разі перемоги на виборах. Трамп назвав його обрання "шокуючим вибором", пише газета The Hill.

"Він дуже ліберальна людина, і це шокуючий вибір. Я не можу бути більш схвильованим", — зазначив колишній президент.

Трамп назвав Волза "розумнішою версією" Гарріс. Але кандидат від Республіканської партії також назвав Волза слабким у питаннях імміграції та "дуже прихильним до трансгендерів".

Раніше Politico писало, чому Камала Гарріс обрала Тіма Волза на посаду віцепрезидента. Гарріс високо оцінила два терміни перебування Волза на посаді губернатора, тому що у нього були досягнення в Міннесоті, які Гарріс хоче повторити на посаді президента — забезпечення доступу до послуг з охорони репродуктивного здоров'я, оплачуваної відпустки та податкових пільг на дітей.

Читайте також: Тім Волз проти Джей Ді Венса: в чому відрізняються їхні погляди? — Politico

Крім того, чинний президент США Джо Байден позитивно оцінив рішення Гарріс обрати на посаду віцепрезидента Тіма Волза. Байден заявив, що знає політика вже два десятиліття, і що на своїй сьогоднішній посаді він показав себе як сильний, принциповий і ефективний керівник.