UA / RU
Підтримати ZN.ua

Трамп відмовився від ще одних дебатів з Гарріс

Експрезидент впевнений, що вже виграв дебати.

Колишній президент США Дональд Трамп у четвер заявив, що не братиме участі в ще одних дебатах із віце-президенткою Камалою Гарріс, пише The Hill.

«Коли боксер програє бій, перші слова з його вуст: «Я хочу реваншу», — написав Трамп на Truth Social, повторивши, що у вівторок саме він переміг у дебатах з Гарріс, незважаючи на те, що деякі опитування показують протилежне.

Колишній президент вважає, що такі питання, як інфляція та імміграція, «дуже детально» обговорювалися під час його червневих дебатів з президентом Байденом і під час нещодавніх дебатів з Гарріс.

«Опитування ясно показують, що я виграв дебати у товариша Камали Гарріс, радикального лівого кандидата від демократів, і вона негайно вимагає проведення нових. ...> Третіх дебатів не буде!», — наголосив кандидат від Республіканської партії.

Читайте також: Як американці оцінили дебати між кандидатами у президенти – опитування

Трамп послався на численні опитування в соціальних мережах, у тому числі опубліковане C-SPAN, які показали, що він досяг кращих результатів, ніж Гарріс. 

Гарріс висловила своє бажання знову зустрітися з колишнім президентом.

«Я вважаю, що ми зобов'язані перед виборцями провести ще одні дебати, тому що ці вибори і те, що стоїть на кону, є надзвичайно важливими», — сказала Гарріс прихильникам.

Штаб кандидатки також майже одразу закликав до повторних дебатів між двома суперниками. 

Експрес-опитування CNN показало, що 63% спостерігачів за дебатами сказали, що саме Гарріс перемогла у них. Про перемогу Трампа говорять 37% опитаних.