UA / RU
Підтримати ZN.ua

Трамп відмовився від інтерв’ю черговому провідному каналу

Експрезидент відвідує лише дружні консервативні канали.

Дональд Трамп відмовився від інтерв’ю CNBC і це другий за місяць випадок, коли експрезидент скасував інтерв’ю провідному каналу, пише CNN.

Джо Кернен, співведучий «Squawk Box», повідомив про неоголошене скасування інтерв’ю під час ранкової трансляції у вівторок.

«Трамп збирався прийти, але потім відмовився», — сказав він.

Представник передвиборчої кампанії Трампа повідомив CNN, що заплановане інтерв'ю CNBC було скасовано через неузгожденості в графіку, зазначивши, що колишній президент у п’ятницю планує бути в Мічигані.

Відмова Трампа від появи на телеканалі сталася менше, ніж через два тижні після того, як він  скасував інтерв’ю  «60 хвилин» CBS News зі Скоттом Пеллі.

Читайте також: Трамп випереджає Гарріс серед виборців-католиків у штатах, що вагаються: опитування

Натомість колишній президент вирішив з’являтися майже виключно на дружній території, з’являючись  у консервативних ЗМІ, зокрема на Fox News, Newsmax, «Шоу Рамсі» та «Голос справжньої Америки». Очікується, що Трамп також візьме участь у зустрічах із Fox News і Univision.

«Трамп відмовився від дебатів, тому що Камала Гарріс знову притягне його до відповідальності. Трамп відмовився від 60 хвилин, тому що боїться відповідати на справжні запитання», — написав Чарльз Кречмер Лютвак, речник кампанії Гарріс, у X. 

Оскільки напередодні виборів у листопаді не заплановано додаткових дебатів, Трамп і Гарріс зосередилися на роботі з виборцями, які досі не визначилися, за допомогою нетрадиційних платформ, зокрема подкастів.

Гарріс також погодилася на своє перше в історії інтерв’ю Fox News. Її розмова з ведучим Бретом Байєром має вийти в ефір у середу ввечері.