UA / RU
Підтримати ZN.ua

Трамп у разі перемоги на виборах у США планує послабити санкції проти РФ – Bloomberg

"Те, що ми робимо з санкціями, – це відштовхуємо всіх від себе".

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що планує послабити обмеження проти Російської Федерації, якщо переможе на виборах. Про це повідомляє Bloomberg.

Його попросили прокоментувати, чи думав він коли-небудь про послаблення або скасування санкцій проти Росії як частину угоди, про яку ви говорили, щоб покласти край війні в Україні?

"Так. Тож те, що ми робимо з санкціями, - це відштовхуємо всіх від себе. Тому я не люблю санкції. Я знайшов їх дуже корисними з Іраном, але з Іраном я навіть не потребував санкцій так сильно. Я говорив про це Китаю, і Росія перебуває у схожій ситуації. Я сказав Китаю... Я поінформував людей, і я не думаю, що Китай поганий. Але я дав людям зрозуміти, що Китай обкрадав цю країну протягом 30 років, при кожному президенті, і я єдиний, хто отримав величезні суми грошей, сотні мільярдів доларів від Китаю", – наголосив Трамп.

Читайте також: Сполучені Штати можуть зазнати значних втрат або негативних наслідків, незалежно від того, хто переможе на виборах — FT

Нагадаємо, колишній президент США Дональд Трамп також заявляв, що під час своєї каденції "добре ладнав" з російським диктатором Владіміром Путіним. Республіканець висловив думку, що якби він очолював Білий дім, очільник Кремля не розпочав би повномасштабну агресію проти України.