UA / RU
Підтримати ZN.ua

Трамп розкритикував телеканал Fox News через майбутнє інтерв'ю з Гарріс

Колишній американський президент заявив, що Fox News став “м'яким до демократів”.

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп у понеділок, 14 жовтня, розкритикував Fox News, після того, як лояльний до республіканців телеканал оголосив, що кандидат від демократів Камала Гарріс погодилася дати інтерв'ю мережі, повідомляє The Hill.

Читайте також: У гонці за пост президента США Камалла Харіс б'є Трампа його ж зброєю - Reuters

“Брехлива Камала Гарріс мудро вибрала Брета Байєра з FoxNews для такого необхідного інтерв'ю, тому що він вважається “справедливим і збалансованим”, хоча часто є дуже м'яким до тих, хто перебуває в “коктейльному колі” лівих”, - написав Трамп у соцмережі Truth Social.

“Я волів би бачити більш жорсткого журналіста, але Fox став настільки слабким і м'яким до демократів, постійно забруднюючи ефір представниками Камали … що все це більше не має значення”, - додав він.

Читайте також: Трамп випереджає Гарріс серед виборців, які голосуватимуть достроково у ключових штатах — опитування 

Заява Трампа з'явилася після того, як на Гарріс протягом декількох тижнів чинився тиск через те, що вона не давала інтерв'ю провідним засобам масової інформації.

У понеділок, 14 жовтня, Fox News повідомив, що віцепрезидент дасть своє перше інтерв'ю консервативному телеканалу. Байєр сказав, що інтерв'ю буде попередньо записане і включатиме “мінімальний” монтаж - після того, як республіканці заявили, що перше велике інтерв'ю Гарріс як кандидата, яке вона дала CNN у серпні, було “відредаговане”. Останнім часом Гарріс почала дедалі активніше взаємодіяти з різними ЗМІ, орієнтуючись на ключові виборчі блоки, оскільки до дня голосування залишилося менш як місяць.