UA / RU
Підтримати ZN.ua

Статки Трампа зменшилися майже на $1 мільярд після появи конкурента на виборах

Зокрема ціна акцій Trump Media рекордно впала

Дональд Трамп, власник великого бізнесу, зазнав не лише політичного, але й економічного удару внаслідок появи сильного конкурента на президентських виборах. Зокрема, ціна акцій Trump Media впала на $900 мільйонів, повідомляє CNN.

Читайте також: Камала Гарріс: рожева фея чи нічний жах Трампа?

Частка Трампа в Truth Social стрімко скоротилась після того, як 21 липня віце-президент США Камала Гарріс оголосила свої наміри конкурувати за Білий дім. За час заяви Гарріс ціна акцій Trump Media впала на приблизно 23%. Оцінка частки Трампа в медіа-компанії знизилась з $4 мільярдів до $3,1 мільярда відповідно до біржових даних.

За словами експертів, коливання цін на акції Truth Social є типовими для медіа-активу Трампа, оскільки він в основному підтримує емоційні теми, не завжди спираючись на стійку стратегію. Навіть після значного падіння, ринкова оцінка Trump Media залишається високою, оцінюваною в $5,9 мільярда, хоча є критики, що вважають цю оцінку завищеною, оскільки бізнес має низький рівень прибутковості, а його соціальні мережі мають обмежене охоплення.

Як раніше повідомлялося, Камала Гарріс, віце-президент США та потенційна кандидатка від демократів на цьогорічних виборах, підірвала лідерство республіканського конкурента Дональда Трампа у семи штатах, які можуть стати вирішальними на президентських виборах.