UA / RU
Підтримати ZN.ua

Салліван: Адміністрація Байдена продовжує вести діалог із конгресменами обох партій щодо підтримки України

Білий дім докладатиме всіх зусиль, щоб якомога швидше досягти згоди Конгресу.

Радник Джо Байдена з питань національної безпеки Джейк Салліван під час розмови із главою ОП Андрієм Єрмаком запевнив, що Білий дім продовжує діалог з конгресменами щодо ухвалення додаткової підтримки для України. Про це повідомляє офіційний сайт офісу президента.

"Джейк Салліван запевнив співрозмовника, що адміністрація Президента Сполучених Штатів Америки продовжує вести діалог із конгресменами обох партій, щоб якомога швидше досягти згоди Конгресу щодо схвалення фінансування для України", – йдеться у заяві.

Наголошується також, що Єрмак та Салліван обговорили поточну ситуацію на фронті та дії Сил оборони України задля відсічі російському вторгненню.

Читайте також: Спікер Джонсон провів приватні зустрічі щодо альтернативного пакету допомоги США Україні – названо строки

Раніше ЗМІ повідомляли, що республіканець у Палаті представників Конгресу США Браян Фітцпатрік готує спробу обійти спікера Майка Джонсона, аби все ж досягти прийняття закону про допомогу Україні. У виданні зазначили, що це великий прорив у відносинах з керівництвом Палати представників, яке через сильну опозицію республіканців опиралося проведенню голосування за допомогу Україні.