UA / RU
Підтримати ZN.ua

Республіканці закликають Трампа погодитися на ще одні дебати з Гарріс — The Hill

Союзники Трампа по Республіканській партії стверджують, що другі дебати дадуть можливість колишньому президенту покращити свою стратегію, зосередившись на політиці.

Тепер, коли віцепрезидент Камала Гарріс прийняла запрошення CNN на дебати в жовтні, на колишнього президента Трампа чиниться тиск, щоб він взяв участь у ще одних дебатах з нею.

Республіканці стверджують, що Трамп може виступити краще й організованіше вдруге після того, як виборці визнали Гарріс переможницею дебатів на каналі ABC, що відбулися раніше у вересні. Стратеги кажуть, що колишній президент нічого не втратить, взявши участь у ще одних дебатах, особливо після того, як виступ Гарріс не зміг суттєво вплинути на результати виборів, пише The Hill.

Раніше Дональд Трамп відмовився від другого раунду дебатів з Гарріс, заявивши, що "вже занадто пізно". Тим часом інші республіканці вважають, що участь Трампа у ще одних дебатах занадто ризикована для нього, вказуючи на відсутність дисципліни під час перших дебатів проти Гарріс.

Читайте також: Кампанія Гарріс припустила чому Трамп не хоче ще одних дебатів — The Hill

Раніше Стівен Коллінсон, старший репортер CNN Politics поділився своєю версією, чому Трамп не погоджується на ще одні дебати з Гарріс. Репортер вважає, що Трамп, який зазвичай не може встояти перед шансом домінувати на телеекрані, не хоче повторення протистояння, під час якого він був непідготовленим і незосередженим і змарнував свій найкращий шанс перемогти свого опонента.