UA / RU
Підтримати ZN.ua

Путін заявив, що не очікує жодних «серйозних змін» у разі перемоги Трампа на виборах у США

Російський диктатор заявив, що при Трампі були застосовані «масовані санкції проти Росії»

Російський диктатор Владімір Путін заявив, що йому все одно, хто буде наступним президентом США – Джо Байден чи Дональд Трамп, оскільки це нічого не змінить для Москви. Під час інтерв’ю редакторам іноземних ЗМІ на Петербурзькому міжнародному економічному форумі (ПМЕФ) Путін знову назвав Байдена «передбачуваним політиком старої школи» та сказав, що попереднє президентство Трампа завдало шкоди американо-російським відносинам, і йому важко сказати, чи буде інакше цього разу, якщо він переможе на президентських виборах у листопаді.

«В принципі, нам все одно [хто переможе]. Ми не вважаємо, що кінцевий результат має велике значення. Ми будемо працювати з будь-яким президентом, якого обере американський народ», – сказав Путін, відповідаючи на запитання Reuters, чи вважає він, що результат виборів у США матиме значення для Москви.

Читайте також: Трамп погрожує перевершити божевільного Путіна — The Hill

На ПМЕФ, ймовірно, реагуючи на нещодавній дозвіл США наносити удари американською зброєю по території Росії, Путін заявив, що адміністрація Байдена, «припускається помилки за помилкою», що «підриває» політичну систему і глобальне лідерство США. 

Що ще сказав Путін про вибори у США та їхні результати:

Читайте також: Обвинувальний акт проти Трампа зменшив його підтримку на 10% – опитування

Нагадаємо, у лютому Путін заявляв, що президентство Джо Байдена було б кращим для Росії, ніж президентство Дональда Трампа. У той же час членкиня Палати представників Конгресу США Елісса Слоткін заявила, якщо Трампа буде переобрано, він «передасть ключі» Путіну.