UA / RU
Підтримати ZN.ua

Прихильник Трампа Маск заявив, що виступ Гарріс на дебатах "перевершив очікування"

Проте він все ж вважає, що республіканець "краще впорається з роботою".

Американський підприємець Ілон Маск прокоментував президентські дебати між віцепрезиденткою Камалою Гарріс та кандидатом від республіканців Дональдом Трампом. У соцмережі X він заявив, що Гарріс "перевершила очікування більшості людей", хоча не вважає ведучих дебатів справедливими.

"Тим не менш, коли справа доходить до виконання завдань, а не просто до приємних слів, я твердо вірю, що Трамп краще впорається з роботою [на посаді президента США]", — додав Маск.

За словами підприємця, Гарріс "вже головна" у Білому домі, бо, на його думку, чинний президент Джо Байден "рідко з’являється на роботі".

Читайте також: До 2027 року Ілон Маск може стати першим у світі трильйонером

"Питання зводиться до наступного: ви хочете, щоб поточні тенденції збереглися ще чотири роки, чи хочете змін", — заявив мільярдер.

Раніше Трамп пропонував Маску посаду у разі своєї перемоги у листопаді. Він пообіцяв призначити мільярдера очільником "комісії з ефективності уряду".

Нагадаємо, 11 вересня між Гарріс та Трампом відбулись перші дебати. На них кандидат від республіканців ухилився від питання про бажання перемоги Україні та заявив, що мігранти "їдять котів та собак" американців. Більшість глядачів, згідно з опитуванням CNN, віддають перемогу на дебатах віцепрезидентці.