UA / RU
Підтримати ZN.ua

Прем'єр Грузії: Перезавантаження відносин зі США вимагає справедливого, правильного, здорового підходу

"З нашого боку зроблено кроки, чекаємо, що з боку наших американських колег буде зроблено кроки у відповідь".

Прем’єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе розповів про кроки, які треба зробити, щоб перезавантажити відносини зі США. Про це повідомляє "Грузия-Оналйн".

За його словами, "важливо і необхідно, щоб у найближчий рік ми не побачили таких процесів, які ми бачили в останні чотири роки, наприклад, те, що робила колишній американський посол".

"Ми дуже чітко розповіли нашим колегам, як ми бачимо перезавантаження грузино-американських відносин. Для цього, перш за все, важливо і необхідно, щоб у найближчий рік ми не побачили таких процесів, які ми бачили в останні 4 роки, наприклад, те, що робила колишній американський посол. На цьому тлі, на тлі цих штучно створених за останні 4 роки проблем, необхідне перезавантаження відносин. Перезавантаження відносин вимагає справедливого, правильного і здорового підходу. З нашого боку зроблено кроки, чекаємо, що з боку наших американських колег буде зроблено кроки у відповідь", – додав Кобахідзе.

Читайте також: Європейська перспектива Грузії залежить від волі народу та результату виборів — президентка Зурабішвілі

Раніше президентка Грузії Саломе Зурабішвілі оприлюднила лист лідера США Джо Байдена нагоди 16-ї річниці вторгнення РФ на територію Грузії, у якому він, зокрема, заявив, що розчарований антидемократичними діями грузинського уряду.