UA / RU
Підтримати ZN.ua

Пообіцяла бути президентом для всіх американців і другом для України - Камала Гарріс офіційно прийняла номінацію в якості кандидата на пост президента США

Серед озвучених планів кандидатки – створити у Штатах економіку можливостей.

Сьогодні, 23 серпня, в останній день Національного з'їзду Демократичної партії США в Чикаго, під час промови, що розпочалася о 5:00 за Києвом, Камала Гарріс офіційно прийняла номінацію в якості кандидата на пост президента США. Про це повідомляє BBC.

У заголовній промові, зосередженій на єдності та прагненнях робітничого класу, Гарріс обіцяє керувати «для всіх американців» і створити «економіку можливостей».

Гарріс закликала американців використовувати майбутні вибори як «дорогоцінну можливість подолати гіркоту і намітити шлях уперед», незалежно від партійних переваг.

Читайте також: Майже половина американців позитивно ставляться до Камали Гарріс — опитування

 
«Я знаю, що сьогодні ввечері нас дивляться люди з різними політичними поглядами. І я хочу, щоб ви знали: я обіцяю бути президентом для всіх американців. Я буду президентом, який об'єднає нас навколо наших найвищих устремлінь. Президентом, який веде – і слухає», – сказала вона під бурхливі оплески.
 
Гарріс також пообіцяла, що у разі обрання її на пост президента США "рішуче підтримуватиме" Україну та НАТО.
 
Раніше повідомлялося, що 21 серпня віцепрезидентку США Камалу Гарріс за підсумками голосування офіційно затвердили кандидаткою від Демократичної партії на посаду глави держави на майбутніх виборах, що мають відбутися 5 листопада.