UA / RU
Підтримати ZN.ua

Після замаху Трамп анонсував новий виступ та закликав американців до єднання

Він візьме участь у Національному з'їзді Республіканської партії.

Кандидат у президенти США Дональд Трамп анонсував новий виступ після замаху на себе. На своїй сторінці в Truth Social він заявив, що «з нетерпінням чекає» можливості поговорити з американцями у Мілуокі, що у Вісконсині, повідомляє CNN.

«У цей момент як ніколи важливо, щоб ми об’єдналися та показали наш справжній характер американців, залишаючись сильними та рішучими та не дозволяючи злу перемогти», — заявив Трамп.

Очікується, що у Мілуокі Трамп візьме участь у Національному з'їзді Республіканської партії. Він розпочнеться у понеділок, 15 липня.

Читайте також: У Кремлі прокоментували замах на Трампа

Кандидат у президенти США також заявив, що залишиться «стійким» після замаху та висловив співчуття родинам загиблих під час стрілянини.

Нагадаємо, на Трампа скоїли замах 13 липня під час його виступу у Пенсильванії. Його поранили у вухо, а охорона винесла кандидата у президенти з трибуни, на якій він виступав. Пізніше виявилось, що у нього стріляв з відстані 110 метрів 20-річний Томас Метью Крукс.

Раніше Bloomberg повідомляв, що замах на Трампа може надати йому політичних бонусів та посилити позиції на виборах. Зазначається, що прихильники республіканця перетворюють інцидент на метафору стійкості. Зокрема, футболки із зображенням Трампа з місця замаху вже продають його прибічники. Вони обіцяють усі зароблені гроші надіслати на передвиборчу кампанію кандидата у президенти.