UA / RU
Підтримати ZN.ua

Мене нудить від Маска — Байден

Президент США натякнув на фінансування мільярдером передвиборчої кампанії Трампа.

Президент США Джо Байден повідомив у соцмережі X про те, що він хворий, маючи на увазі позитивний тест на Covid, який він отримав 17 липня. Одразу під цим дописом лідер Сполучених Штатів додав «від Ілона Маска та його багатих приятелів, які намагаються купити [президентські] вибори», чим змінив контекст свого повідомлення.  

Таким чином Байден заявив, що його «нудить» від Маска та його партнерів, вочевидь натякнувши на фінансування ними передвиборчої кампанії кандидата у президенти від республіканців Дональда Трампа.

Читайте також: Маск переносить штаб-квартири своїх компаній з Каліфорнії до Техасу через закон про трансгендерів

Чинний лідер США у кінці повідомлення закликав тих, хто погоджується з такою думкою, фінансово допомогти його передвиборчій кампанії.

Раніше The Wall Street Journal повідомляв, що Маск може стати радником Трампа, якщо той переможе на виборах у листопаді. За даними джерел видання, вони провели відповідні переговори щодо способів надання американському мільярдеру офіційного впливу на політику, пов’язану з безпекою кордонів та економікою.

У березні Маск заявив, що для України було «трагічним марнуванням життів» рішення почати атакувати російську армію. За його словами, росіяни можуть окупувати Одесу, якщо Київ продовжить чинити опір та не сяде за стіл перемовин.