UA / RU
Підтримати ZN.ua

Маск хоче повернутися у Білий дім, якщо Трамп виграє вибори

Раніше вони вже працювали разом, але Маск пішов після незгоди з одним із рішень Трампа.

Американський мільярдер Ілон Маск може увійти в команду адміністрації Дональда Трампа, якщо той виграє президентські вибори, які заплановані на початок листопаду.

Про це йшлося під час їхньої розмови у соцмережі X, повідомляє "Суспільне".

Читайте також: Мене нудить від Маска — Байден

Під час розмови Ілон Маск висловив бажання взяти на себе одну з посад у адміністрації Трампа, якщо той повернеться на посаду очільника Білого дому. Бізнесмен зазначив, що його досвід може бути корисним у "стримуванні державних витрат".

"Вважаю, що було б доцільно створити державну комісію з ефективності, яка б перевіряла, чи витрачаються гроші платників податків належним чином. Я був би радий допомогти в такому дорученні", – розповів мільярдер.

Читайте також: Ілон Маск висміяв Джо Байдена

У відповідь Трамп висловив зацікавленість у співпраці з Маском, зазначивши, що той є "чудовим економістом", оскільки має успішні приклади щодо скорочення витрат у власних компаніях.

Маск працював у бізнес-консультативних групах Білого дому під час президентства Трампа, але пішов у відставку в 2017 році після того, як не погодився з рішенням політика вивести США з Паризької кліматичної угоди.

Читайте також: Ілон Маск: шлях від випадкового героя України до спільника Москви — Bloomberg

За інформацією The Wall Street Journal, Маск може стати радником Трампа, якщо той переможе на президентських виборах