UA / RU
Підтримати ZN.ua

Маркарова: Кандидат Камали Гарріс у віцепрезиденти США Тім Волз – надійний друг України

"Міннесота – один зі штатів, де активна підтримка губернатора допомагає Україні проводити адвокаційну кампанію".

Посол України у США Оксана Маркарова прокоментувала призначення губернатора штату Міннесота Тіма Волза на посаду кандидата у віцепрезиденти від Демократичної партії.

Пані посол зазначила, що серед американських губернаторів, які активно підтримують Україну, "губернатор Волз – безумовно один з лідерів такої підтримки і надійний друг нашої країни".

За її словами, Міннесота – один зі штатів, де активна підтримка губернатора допомагає Україні проводити адвокаційну кампанію.

"Коли у грудні я перебувала з візитом в Міннесоті в межах нашого Whistlestop Tour for Ukraine з фондом Маршала та Говардом Баффетом, ми з губернатором зустрічалися з Фермерським бюро і фактично разом із ним переконували присутніх у тому, наскільки важливим для національних інтересів США є перемога України", – додала Маркарова.

Читайте також: Трамп: Якщо я стану президентом, то доб’юся того, що Зеленський та Путін почнуть переговори про мир

Детальніше про Камалу Гарріс, про те, чи здатна вона проводити самостійну політику, чи розуміється на світових справах і якими є її шанси перемогти кандидата від республіканців Дональда Трампа, розповідав Олег Шамшур у статті "Чи покарає Гарріс Трампа й чого ще очікувати Україні від Байдена цього року".