UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кандидат у віцепрезиденти США від демократів розкритикував Трампа та Венса, назвав їх "до біса дивними" 

Команда Гарріс-Волц цієї осені буде протистояти команді Трампа-Венса. 

Губернатор Міннесоти та кандидат у віцепрезиденти США від демократів Тім Волз під час свого першого передвиборчого мітингу з кандидатом у президенти Камалою Гарріс виступив з різкою критикою на адресу республіканських суперників Дональда Трампа і Джей Ді Венса. Про це повідомляє The Hill.

Читайте також: Маркарова: Кандидат Камали Гарріс у віцепрезиденти США Тім Волз – надійний друг України

"Я просто повинен це сказати. Ви це знаєте. Ви це відчуваєте. Ці хлопці моторошні й, так, до біса дивні", - сказав Волз під бурхливі оплески натовпу у Філадельфії.

"Якщо Трамп отримає шанс повернутися, він почне саме з того, на чому зупинився чотири роки тому. Тільки цього разу все буде значно, значно гірше", - додав Волз, стверджуючи, що кандидат у президенти США від республіканців та колишній американський лідер Трамп скасує закон про доступне медичне обслуговування, скоротить соціальне забезпечення, медичну допомогу, а також  заборонить аборти по всій країні. 

Губернатор Міннесоти розкритикував і свого суперника кандидата у віцепрезиденти від Республіканської партії Венса, стверджуючи, що той підтримує "небезпечний і відсталий порядок денний Трампа для країни". 

Після того як президент США демократ Джо Байден вийшов із виборчих перегонів, кандидатом від Демократичної партії стала Гарріс. Така стрімка поява на виборчій арені змусила Гарріс у прискореному темпі обирати кандидата у віцепрезиденти. Зрештою, вона оголосила своїм “напарником” Тіма Волза.  

За останній тиждень популярність Волза почала зростати, коли в мережі з'явилися відеоролики, де він називав республіканців "дивними". Це спонукало інших провідних демократів використовувати саме такий “ярлик”, замість типового зображення Трампа як екзистенціальної загрози для демократії.

Читайте також: Вчитель, футбольний тренер та нацгвардієць: Байден задоволений віцепрезидентом Гарріс

Таким чином, цієї осені на виборах у США команда Гарріс-Волз буде протистояти команді Трампа-Венса.  Детальніше про американські президентські перегони розповідав Олег Шамшур у статті "Чи покарає Гарріс Трампа й чого ще очікувати Україні від Байдена цього року".