UA / RU
Підтримати ZN.ua

Якщо Трамп стане кандидатом у президенти, це буде самогубством для США – Гейлі

Вона нагадала, що йому висунули 91 кримінальне звинувачення в чотирьох окремих справах – як федеральних, так і на рівні штатів.

Колишня губернаторка Південної Кароліни Ніккі Гейлі вкотре розкритикувала перспективи свого конкурента Дональда Трампа отримати номінацію від Республіканської партії на виборах президента США. Про це вона розповіла у інтерв’ю для The Wall Street Journal.

Коментуючи питання, чи буде вона підтримувати номінанта від Республіканської партії на виборах президента США, Гейлі зазначила: "Скажу, що в мене є серйозні побоювання щодо Дональда Трампа".

Політик нагадала, що йому висунули 91 кримінальне звинувачення в чотирьох окремих справах – як федеральних, так і на рівні штатів.

"Ця президентська кампанія може бути його способом виживання, щоб оплатити судові витрати і вийти з якоїсь юридичної небезпеки, але це схоже на самогубство для нашої країни", – наголосила вона.

"Ми повинні усвідомити, що якщо у нас немає когось, хто може перемогти на загальних виборах, все, що ми робимо, – це поступаємося соціалістичним лівим силам", – додала Гейлі.

Читайте також: Ніккі Гейлі: Трамп зараз більш неврівноважений ніж коли він брав участь у виборах уперше

Раніше колишній постійний представник США в ООН та кандидатка на виборах президента США Ніккі Гейлі заявляла, що Штати повинні продовжувати надавати Україні допомогу, щоб вона змогла утримати росіян.