UA / RU
Підтримати ZN.ua

Донори демократів заморозили 90 млн доларів виборчого фонду

Все через Байдена, який не хоче знімати свою кандидатуру з виборів.

Деякі великі донори від Демократичної партії повідомили найбільшій пробайденівській суперпартійній організації Future Forward, що заморожують приблизно 90 мільйонів доларів обіцяних пожертвувань , доки президент Байден не зійде з виборчої гонки. Про це повідомляє The New York Times із посиланням на джерела.

Учорашня пресконференція Байдена, під час якої він, хоча й продемонстрував володіння зовнішньою політикою, але все ж припустився кількох помилок, схоже не заспокоїла демократів та не зупинила заклики до глави держави зняти свою кандидатуру з виборів на пост президента.

CBS повідомляє, що вони очікують, що десятки законодавців-демократів виступлять із заявами, які закликають президента Байдена вийти з президентських перегонів протягом наступних 48 годин.

Читайте також: Союзники США все ще віддають перевагу слабкому Байдену замість непослідовного Трампа — Bloomberg

На своїй “сольній” прес-конференції президент США Джо Байден майже годину відповідав на запитання, зокрема, про заклики до нього відмовитися від участі у виборах, які активізувалися в межах Демократичної партії.

Байден заявляв, що не збирається знімати свою кандидатуру. Відповідаючи на запитання, чи відмовиться він від участі у виборах, якщо його колеги-демократи в Конгресі скажуть, що він шкодить їхнім шансам на переобрання в листопаді, Байден сказав: "Якщо Господь Всемогутній вийде і скаже мені, то я можу це зробити".