UA / RU
Підтримати ZN.ua

Демократи закликають Гарріс збільшити свою присутність у ЗМІ — The Hill

Люди, близькі до кампанії Гарріс, стверджують, що вони застосовують багатогранний підхід до завоювання голосів виборців, включаючи відеоролики в TikTok.

Демократи, які колись були задоволені стриманою медіа-стратегією віцепрезидента Гарріс, хотіли б, щоб вона активізувала свої виступи в останні тижні президентської кампанії, зазначає газета The Hill.

"Опитування показують, що чим більше ви бачите Камалу, тим більше вона вам подобається", — заявив Ван Джонс, експерт від Демократичної партії та колишній чиновник адміністрації Обами.

Читайте також: Попри успіх на дебатах, Гарріс може програти на виборах — The Hill

Демократи кажуть, що були задоволені нещодавнім виступом Гарріс на президентських дебатах, де, на їхню думку, вона не лише трималася на висоті, але й значно перевершила очікування своїми заявами та загальною поведінкою. Але вони хотіли б, щоб вона дала більше інтерв'ю, як на національному, так і на місцевому рівні.

"Кампанія Гарріс створює враження, що вона не дотримується стратегії Байдена у Делавері [штат США] у 2020 році. Гарріс з'являється на великих передвиборчих мітингах, але уникає більшої взаємодії з виборцями", — вважає Тобі Берковіц, почесний професор комунікацій Бостонського університету, який працював політичним медіа-консультантом.

Читайте також: Чи впорається Камала Гарріс з президентством? — WSJ

Нагадаємо, що згідно з результатом опитування, проведеного Квінніпекським університетом, віцепрезидент Камала Гарріс випереджає колишнього президента Дональда Трампа в Пенсильванії та Мічигані щонайменше на 5 пунктів, але має меншу перевагу у Вісконсині. Гарріс отримує 51% голосів виборців у Пенсильванії, порівняно з 45% у Трампа. У Мічигані Гарріс отримує 50% підтримки порівняно з 45% за Трампа.