UA / RU
Підтримати ZN.ua

Демократи хочуть, щоб Гарріс продовжувала нападки на Трампа — The Hill

Гарріс також буде використовувати рекламу, щоб привернути увагу до слабких сторін Трампа.

Коли демократи говорять про президентські дебати 10 вересня, вони постійно згадують, як Трамп потрапляв "у пастки" Гарріс й збивався з теми. Гарріс намагалася зачепити Трампа, адже вдавалась до тем, які стосуються його інтересів, зокрема, розмір натовпу на мітингах республіканця, його фінансове становище та те, що світові лідери "глузують" з нього.

Союзники Гарріс кажуть, що очікують, що вона продовжить використовувати цю тактику, навіть якщо не буде других дебатів між кандидатами. 12 вересня Трамп заявив, що не буде проводити ще одні дебати з Гарріс, інформує The Hill.

Читайте також: Гарріс під час дебатів розвіяла сумніви, що вона не здатна протистояти Трампу — FT

Національний комітет Демократичної партії планує запустити рекламу, в якій будуть використані заяви Камали Гарріс про розмір натовпу на мітингах Дональда Трампа. Реклама буде показана на мобільному білборді, який буде розміщено під час заходу кампанії Трампа в Аризоні наступного тижня.

Крім того, джерела, близькі до команди Гарріс, кажуть, що її кампанія, як очікується, скористається можливостями, коли такі з'являться, щоб зачепити Трампа.

Читайте також: Хто переміг на дебатах — Гарріс чи Трамп: що пишуть західні ЗМІ

Нагадаємо, що попри те, що багато хто вважав, що Камала Гарріс перемогла Дональда Трампа на дебатах, члени її партії поки що не поспішають заявляти про перемогу. Перегони за Білий дім все ще тривають, і у демократів є ще багато роботи, якщо вони сподіваються не дати колишньому президенту Трампу перемогти на виборах.