UA / RU
Підтримати ZN.ua

Дебати між Трампом та Гарріс будуть значно відрізнятися від дебатів між Байденом та Трампом — The Hill

Єдине, що залишиться незмінним, — це вимкнення мікрофонів кандидатів, коли вони не виступають.

Дебати між колишнім президентом Трампом та віцепрезидентом Камалою Гарріс, які відбудуться 10 вересня, будуть значно відрізнятися від тих, до яких Трамп звик.

Коли були дебати між Трампом та Байденом менш як три місяці тому, він мав справу з кандидатом, який відставав від нього в опитуваннях, та зіштовхувався з критикою через свій вік й компетентність. Тепер Трамп зустрінеться з Гарріс, яка кидає новий виклик колишньому президенту: вона молодший, енергійніший кандидат, який менш схильний до боротьби й може підштовхнути колишнього президента до небезпечних моментів, пише The Hill.

Читайте також: Штаб Гарріс побоюється, що віцепрезидент буде “скута” правилами дебатів з Трампом — Politico

Єдине, що не зміниться — це те, що мікрофони кандидатів будуть вимкнені, коли вони не говорять. Команда Гарріс наполягала на тому, щоб мікрофони були постійно увімкнені, очевидно, намагаючись дати Трампу більше можливостей зашкодити його власній кампанії, але її кампанія врешті-решт погодилася на цю пропозицію.

Вимкнені мікрофони можуть зашкодити намірам Гарріс — проводити допит Трампа на сцені, чого її команда прагне від неї. Брайан Феллон, речник Гарріс, заявив, що вимкнені мікрофони "слугуватимуть для того, щоб захистити Дональда Трампа від прямого обміну думками з віцепрезидентом".

Читайте також: Кандидат у віцепрезиденти США від демократів Волз готовий провести дебати з суперником-республіканцем Венсом 1 жовтня

"Ми підозрюємо, що це головна причина, чому його кампанія наполягає на використанні мікрофонів з вимкненим звуком", — додав Феллон.

Раніше газета зазначала, що Гарріс хоче кинути виклик Трампу на дебатах 10 вересня, сподіваючись навести переконливі аргументи, що вона сильніша за колишнього президента в питаннях, які хвилюють американців. Вона не просто зачитуватиме статистику, а розповідатиме, якою є її політика і як вона насправді вплине на життя людей.