UA / RU
Підтримати ZN.ua

Колишній радник Трампа: Він гадки не має, як вести переговори і зупиняти війну в Україні

"Ми допомагаємо Україні тому, що це в основі американської національної безпеки".

Ексрадник 45-го президента США Дональда Трампа з питань національної безпеки Джон Болтон заявив, що колишній глава Білого дому не розуміє, як закінчити війну в Україні. Про це повідомляє CNN.

Чиновник відреагував на заяви Трампа, які він зробив у межах нещодавньої розмови із українським лідером Володимиром Зеленським про те, що він принесе мир і покладе край російсько-українській війні. Болтон вважає, що насправді не має гадки, як завершити війну в Україні.

"Це божевілля. Він гадки не має, як він збирається вести переговори та завершувати цю війну", – наголосив колишній радник американського президента.

За його словами, наближеність Трампа до диктатора РФ Володимира Путіна призведе до поступок на користь Росії, які будуть руйнівними для України.

Він також підкреслив, що США допомагають Україні протистояти російській агресії "не з милосердя".

Читайте також: Сі Цзіньпін надіслав мені «чудову записку» після замаху — Трамп

"Ми допомагали Україні тому, що це в основі американської національної безпеки. Йдеться про жорсткі американські інтереси, яких ані Дональд Трамп, ані Джей Ді Венс, вочевидь, не розуміють", – додав Болтон.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявляв, що готовий працювати з будь-ким, хто перебуває при владі в США. За його словами, робота з Дональдом Трампом у разі його переобрання президентом США буде "важкою справою, але ми працьовиті".