UA / RU
Підтримати ZN.ua

Браун: Україна та США будуть тісно співпрацювати для того, щоб захистити Покровський напрямок

"Коли ви дивитеся на Покровськ, це район, у якому росіяни доклали своїх головних зусиль".

Голова Об'єднаного комітету начальників штабів США, генерал Чарльз Браун на пресконференції після завершення засідання Контактної групи у форматі "Рамштайн" заявив, що Вашингтон та Київ будуть продовжувати тісну співпраці для захисту Покровського напрямку та усієї території. Про це повідомляє Голос Америки.

За його словами, під час проведення операції в Курській області РФ українські сили повинні мати забезпечення для оборони й інших ділянок фронту, зокрема на Покровському напрямку.

"Коли ви дивитеся на Покровськ, це район, у якому росіяни доклали своїх головних зусиль, але ми будемо дуже тісно співпрацювати з українцями, щоб допомогти захистити цей район, а також усі їхні території. Маємо також допомогти Україні зберегти свою промислову базу", – зазначив Браун.

Читайте також: Зеленський закликав союзників закінчити російську агресію вже цієї осені

Він також додав, що українські Сили оборони повинні мати можливість продовжувати нарощувати бойову міць не лише на Донбасі, а й по всьому фронту.

Нагадаємо, міністр оборони США Ллойд Остін на пресконференції за підсумками зустрічі у форматі "Рамштайн" заявляв, що Україна має власну зброю для глибоких ударів по Росії, яка перевищує можливості американських далекобійних ракет ATACMS.