UA / RU
Підтримати ZN.ua

Білий дім переніс зустріч Байдена із Столтенбергом: причина

Президентові США лікували зуб.

Білий дім переніс зустріч президента США Джо Байдена з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом. Причини перенесення дати на вівторок не повідомляються. Однак перед цим стало відомо, що Байдену в понеділок довелося пройти лікування кореневого каналу через зубний біль, пише POLITICO.

Ще на одній зустрічі— з нагоди Дня спортсмена у коледжі в Білому домі — президента замінила віце-президент Камала Гарріс.

У Білому домі повідомили, що анестезія Байдену не знадобилась, тож[blink title="25 поправка" headinfo="25 поправка"]визначає порядок передачі обов'язків президента у разі дострокового припинення його повноважень (здебільшого — загибелі або убивства). Згідно з двадцять п'ятою поправкою президентом у таких випадках стає віцепрезидент.[/blink] задіяна не була.

Читайте також: Оптимістам не страшний зубний біль

У неділю Байден поскаржився на біль у нижньому правому премолярі. Бригада стоматологів з Національного медичного центру Волтера Ріда оглянула президента, зробила рентген та просто у Білому домі, де обладнано стоматологічний кабінет з усією необхідною технікою, провела лікування.