UA / RU
Підтримати ZN.ua

17-річний син кандидата у віцепрезиденти США Тіма Волза розчулив американців. Республіканці захейтили хлопця

Гас Волз - нейровідмінна людина, яка створила найемоційніший момент на з'їзді Демократичної партії США.

17-річний син губернатора Міннесоти Тіма Волза Гас створив один із найяскравіших моментів третього дня Національного з’їзду Демократичної партії в Чикаго, повідомляють американські ЗМІ.

Коли його батько Тім Волз виголошував свою промову, приймаючи номінацію на пост віце-президента від Демократичної партії, він звернувся зі сцени до своєї родини.

«Хоуп, Гасе і Гвен. Ви — мій всесвіт, і я люблю вас!», — виголосив Волз.

Коли камери показали на трибунах родину кандидата у віцепрезиденти, розчулений Гас, підвівся і зі слізьми радості вигукнув: «Це мій тато!».

Нещодавно родина Волза коментувала «таємну силу» 17-річного Гаса, який є нейродивергентною людиною і має СДУГ,  невербальний розлад навчання та тривожний розлад. 

У інтерв’ю журналу People вони описували Гаса як надзвичайно спостережливого, називаючи його «чудовим сином і братом».

Гас також викликав захоплення у 2019 році, коли зобов’язав свого батька виконати дуже особисту передвиборчу обіцянку.

«Мені здається, це був березень 17 року, і Гас сказав, що завжди хотів собаку. І я сказав: «Ну, Гасе, якщо ми виграємо ті губернаторські перегони, ми візьмемо собаку», — розповів Волз  The Minnesota Star Tribune.

Його син більше не згадував про цю розмову — доки батько не переміг, більше ніж через рік. На той момент Гасу було 12 років.

Як згадує Волз, коли родина спостерігала за результатами виборів і почула прізвище переможця – Тіма Волза – Гас негайно закричав: «О, тепер я куплю щеня!».

Утім, деякі представники Республіканської партії висміяли емоційний момент на Національному з’їзді Демократичної партії, кепкуючи з особливостей Гаса.

«Тупий плаксивий син Тіма Волза — це не те, про що думають ліві.Ви виростили свою дитину надутим бета-самцем. Вітаємо. Беррон Трамп (син Трампа, – ред.) плаче? Ні. Чи любить він свого батька? Звичайно. Це ті типи цінностей, які я хочу бачити у керівництві країною», — розкритикував сина демократа прихильник Трампа Майк Кріспі. 

Пізніше пост був видалений. Водночас, деякі дописувачі у соцмережах, попри симпатію до республіканців, засудили такий хейт.