UA / RU
Підтримати ZN.ua

Гарріс "витратила чотири роки" на усунення "безладу" Трампа — губернатор США

Пріцкер розкритикував Трампа.

Губернатор штату Іллінойс Джей Пріцкер протиставив Дональда Трампа і віцепрезидентку Камалу Гарріс як "чоловіка, який залишив США в повному безладі, і жінку, яка витратила чотири роки на його розгрібання" під час виступу на засіданні Національного з'їзду Демократичної партії, пише The Hill.

Губернатор Іллінойсу, який перебуває на другому терміні на посаді, також розкритикував колишнього президента за його минулі коментарі, в яких він назвав Чикаго "ганебним".

"Дональд Трамп вважає, що ми повинні довіряти йому в питаннях економіки, тому що він стверджує, що дуже багатий. Але Трамп багатий лише одним — дурістю", — вважає Пріцкер.

Читайте також: Гарріс вважає свою кампанію аутсайдером у президентських перегонах проти Трампа — The Hill

Раніше стало відомо, що віцепрезидентку США Камалу Гарріс за підсумками голосування офіційно затвердили кандидаткою від Демократичної партії на посаду президента на майбутніх виборах у листопаді. У події взяли участь понад 4000 делегатів.

Про те, як минула діяльність Гарріс допоможе їй протистояти Трампу на виборах президента США, пише Сергій Козьяков у статті "Камала Гарріс: рожева фея чи нічний жах Трампа?".