UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кабмін змінив першого заступника міністра оборони й призначив нових заступників глави МВС

Також були ухвалені рішення щодо звільнення двох людей з їхніх посад у Міноборони та інші кадрові зміни.

Кабінет міністрів України ухвалив частину кадрових рішень щодо Міністерства оборони, які раніше анонсував його глава Олексій Резніков, а також нові звільнення й призначення в Міністерстві з питань стратегічних галузей промисловості, МВС та інших державних структурах. Відповідні розпорядження були затверджені на засіданні у вівторок, 14 лютого, повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук у Telegram.

Так, Кабмін звільнив зі своїх посад:

Крім цього, уряд вирішив призначити:

Читайте також: Кадрові зміни в МВС і Мінекономіки: Кабмін звільнив шістьох заступників міністрів

Раніше міністр оборони України Олексій Резніков заявляв, що звільнені заступники Іван Руснак і Олег Гайдук залишаться в команді Міноборони, але будуть виконувати роль радників. 

Водночас, окрім Олександра Павлюка, глава міністерства запросив на посади своїх заступників колишнього депутата та експосла України в Канаді Андрія Шевченка й волонтера та журналіста Віталія Дейнегу.

Резніков додав, що "це не останні кроки з перезавантаження Міноборони" та анонсував додаткові зміни в команді, про які буде відомо за кілька днів.

Нагадаємо, напередодні президент України Володимир Зеленський підписав відповідний указ для того, щоб генерал-лейтенант Олександр Павлюк зміг стати першим заступником міністра оборони.