UA / RU
Підтримати ZN.ua

Три прем'єри на автошоу в Парижі від HYUNDAI

На Паризькому автосалоні компанія Hyundai представила три новинки - iх35, i30 і i20 WRC.

Ix35

На Паризькому автосалоні компанія Hyundai представила новий iх35, який покликаний зробити навколишнє середовище чистішим. Цей автомобіль працює на водні, що робить його абсолютно "зеленим". Єдиний викид в атмосферу - водяна пара!

Керування "зеленим" варіантом ix35 нічим не відрізняться від його попередника. Розгін до сотні - за 12,5 сек, максимальна швидкість - 160 км/год. Заправляється автомобіль за лічені хвилини, а "повний бак" вмістить 5,6 кг водню, яких вистачить на 588 км їзди.

На ринки світу новий ix35 вийде в кінці цього року, але вже зараз проходить його значний тест-драйв - він катається європейськими країнами, щоб продемонструвати всі свої переваги. Переваги нового ix35 вже оцінили багато країн - у наступному році муніципалітети міст Данії і Швеції отримають у користування по кілька таких машин.


i20 WRC

Компанія Hyundai повертається у великий автоспорт! Після майже 10-річної перерви корейський автовиробник вирішив повернутися в ралі. Базою для новенького ралійного автомобіля стане оновлена версия Hyundai i20. З аеродинамічним обвісом і спортивнимрозфарбуванням авто виглядає просто приголомшливо.

Основний старт у Чемпіонаті світу з ралі запланований на 2014 рік, але вже в наступному році i20 WRC (World Rally Car) вийде на перші тести. Це складна програма, але ми сподіваємося, що незабаром Hyundai продемонструє своє технічну перевагу на ралійних доріжках світу.