UA / RU
Підтримати ZN.ua

Названа ціна iPhone 11 Max

10 вересня відбудеться презентація Apple, де компанія презентує нові iPhone. Авторитетні аналітики вже розповіли, що iPhone XI Max отримає потрійну камеру, новий процесор і акумулятор об'ємом 3 500 мАг. До недавнього часу ціна iPhone 2019 залишалася в таємниці, але портал Wccftech розсекретив цю інформацію. Інтернет-магазин "Стилус" розповість про вартість і характеристики новинки.

Вартість iPhone 11 Max

Айфон 11 буде коштувати близько $ 1292, а новий 6,5-дюймовий iPhone 11 Max - $ 1422. Підвищення ціни - очікуваний хід від Apple, адже смартфон оновиться всередині і зовні, отримає просунуту камеру і продуктивний процесор. До того ж збільшиться автономність пристрою і з'являться нові функції, що дозволяють швидше зарядити не тільки сам Айфон, а й інші гаджети від нього. В iPhone 11 Max очікується:

• батарея 3 500 мАг;

• реверсивна зарядка;

• підтримка стилуса;

• екран з частотою оновлення 120 Гц;

• новітній чіп A13 Bionic;

• поява третього об'єктива головної камери;

• поліпшена селф-камера.

Розповімо про все по порядку.

Покращена автономність і зворотна зарядка

Айфон 11 Макс оснастять акумулятором об'ємом 3 500 мАг, що стане рекордним показником за всю історію айфонів. Новинка буде довше працювати без підзарядки, очікується збільшення автономності на 15%.

На цей раз виробник покладе в комплект швидкий зарядний пристрій потужністю 18 Вт, також смартфон буде підтримувати бездротову зарядку потужністю 15 Вт. Це означає, що Айфон 11 Макс буде швидше заряджатися за допомогою дротового і бездротовим способом.

Від смартфона можна буде заряджати інші гаджети, які підтримують бездротову зарядку стандарту Qi. Ви зможете зарядити Apple Watch або AirPods, активувавши на смартфоні відповідну функцію.

В iPhone XI Max з'явиться підтримка стилуса

Виробник чохлів Olixar недавно поділився в мережі зображеннями чохлів для майбутніх айфонів. На зображенні видно, що в чохлі передбачений спеціальний виріз під стилус, а значить йому бути. Ймовірно, Apple планує створити конкурента для Galaxy Note від Samsung, смартфони цієї лінійки завжди підтримують роботу зі стилусом і продаються разом з ним.

6,5-дюймовий екран з частотою оновлення 120 Гц

Новинку оснастять OLED-екраном діагоналлю 6,5 '', як у версії ХС Макс. Відрізняти їх буде лише оновлення екрану з частотою 120 Гц в новій версії. Що це дасть користувачеві? Любителі ігор зможуть повністю зануритися в ігровий процес, адже він стане ще динамічніше і цікавіше. Частота оновлення екрану при роботі в звичайних програмах складе 90 Гц.

Рекордна продуктивність з процесором A13 Bionic

Новинка стане ще швидше і продуктивніше всіх попередників завдяки новому чіпу A13 Bionic. Він буде виконаний по 7-нм техпроцесу, виробництвом займеться компанія TSCM. З новим чипом очікується приріст продуктивності до 25%. Об'єм оперативної пам'яті поки не розголошується, ймовірно, він стане відомий ближче до дати виходу.

Навіщо iPhone 11 Max три камери?

Майбутня новинка від Apple, як і більшість смартфонів 2019 року, отримає потрійну камеру. Дозвіл об'єктивів складе:

• 14 Мп,

• 14 Мп,

• 10 Мп.

Третій модуль потрібен для захоплення більшої кількості світла і створення більш якісних знімків в нічний час доби. Ширококутний модуль з кутом 123 градусів буде захоплювати максимум на фото - ви зможете зняти шикарну панораму або велику пам'ятку, вона цілком поміститься в кадр. Очікується поява 3-кратним збільшенням та поліпшення якості зйомки портретів з ефектом боке.

12-мегапіксельна селф-камера

В iPhone 11 Max збільшиться дозвіл фронтальної камери з 7 до 12 Мп. Якість Селфі безсумнівно стане краще. До того ж зменшиться значення діафрагми до f/2.0 (було f/2.2), що гарантує поліпшення якості знімків вночі і при поганому світлі.

Дата виходу iPhone 11 Max

Чи виправдаються очікування аналітиків і експертів щодо характеристик і дизайну нового айфона дізнаємося вже 10 вересня. У цей день компанія Apple представить iPhone 11 Max, iPhone XR 2 і iPhone 11. Старт продажів запланований на 20 вересня.