UA / RU
Підтримати ZN.ua

Дивитися онлайн ТБ на Ланет.TV. Українське телебачення онлайн

Карантинні обмеження потихеньку знімають, але найбезпечніше місце все ж вдома. Пориньте в літні розваги з ТБ онлайн від Ланет.TV!  

Влітку 2020 року для туристів не так вже й багато місць, де можна безпечно та недорого провести відпустку. Замість того, щоб сумувати, пропонуємо вам поглянути на ситуацію з позитивом і провести відпустку вдома з телебаченням онлайн. У такого рішення одні плюси: економія сімейного бюджету (хоча б тому, що не потрібно щотижня купувати паперові ТВ програми), вдома відпочивати ще зручніше, а функція підключення декількох екранів дасть можливість кожному члену сім'ї самостійно вибрати, що дивитися. Захопливі трилери, смішні романтичні комедії, цікаві передачі та багато іншого – все це доступно вам вже зараз!

Як дивитися ТБ через Інтернет?

Дивитися телевізор онлайн може коже. Для цього не потрібно купувати дорогі супутникові тарілки, ресивери, адаптери та антени, досить зробити пару простих кроків, які займуть у вас не більше 5 хвилин:

Якому сервісу інтернет-телебачення варто віддати перевагу?

По-перше, перевірте, чи є той чи інший ТБ онлайн сервіс офіційним (чи працює він безпосередньо з правовласниками). Інакше ви не зможете дивитися всі ТВ канали України онлайн. По-друге, вивчіть, які інтернет ТВ сервіси зараз надають бонуси та знижки для нових абонентів. Може бути таке, що дивитися канали онлайн ви почнете й зовсім безкоштовно. Це непогана можливість перевірити функціонал сервісу та вирішити, чи підходить він вам.

Цього літа офіційний сервіс онлайн телебачення Ланет.TV надає промокод для нових абонентів – tv_lito! Активувавши його, ви отримаєте 75 грн на основний, 75 грн на бонусний рахунок в сервісі. Суми цих коштів достатньо для замовлення пакету /BAZA на 15 тижнів. Поспішайте, адже промокод надається до 01.09.2020.

Окрім того, Ланет.TV має ряд інших переваг:

Дивитися онлайн СТБ, Новий канал, Інтер, 1+1, ICTV, М1, М2, Ентер-фільм, 2+2, НЛО TV та інші можна вже зараз з Ланет.TV!